Cukorbetegeknek

Cukorbetegeknek

Cukorbetegeknek inulindús csicsóka

2017. január 18. - Katinka75

A cukorbetegség terén mind a megelőzésben, mind a kialakult betegség kezelésében nagy szerepet szánnak a csicsókagumónak, illetve a csicsókatermékeknek, amennyiben a hazai fogyasztók befogadják, hírét viszik, segítenek az elterjesztésében, nemcsak az egészségesek, hanem a betegek, vagy gyógyulni vágyók körében is.

csicsoka_cukorbetegseg.jpg

A csicsóka fogyasztása nemcsak a megelőzésben, hanem (különösen a fiatalkori I. típusú betegség esetén) a vércukorszint alacsonyan tartásában is, segit,

Elsősorban az elhízott cukorbetegek számára lehet igen fontos táplálék a csicsóka, például a nyers gumó, a csicsókatabletta vagy sűrítmény az inzulinrezisztencia megszüntetésével és az inzulinérzékenység helyreállításával akár a cukorbetegség visszafejlődését, meggyógyulását is hozhatja.

Kiemelt élettani hatású édeskés "gyógytáplálékról" van szó, az inulindús terméket illetően, a mindennapok étrendjében.

Míg az egészséges embereknek a natúr csicsóka-sűrítmény adott esetben csak lehetséges édes alternatívák, csemegék, addig egy cukorbeteg ember számára egy különleges csoda melyre talán régóta várt.

A hazai földben ellenálló, fagytűrő, kiemelten egészségvédő diabetikus "bionyersanyag" rejlik, amely nyersen, és feldolgozva is fogyasztható akár inulindús, akár fruktózdús vagy számos más formában.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorbetegeknek.blog.hu/api/trackback/id/tr375415941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása